Bili smo na sejmu IFA 2018

Z motivom „ Novo razmišljanje“ je LIEBHERR predstavil inovativne ideje in proizvode na 1.850 m2 razstavne površine zelo poznanega mednarodnega sejma potrošniške elektronike v Berlinu od 31.8 do 5.9. 2018. Glavne besede so bile namenjene besedam Monolith, digitalizacija in prilagajanje uporabniku.

Monolith kot srce vsake kuhinje

Liebherr je prvič predstavil linijo Monolith na nemškem trgu na razstavnem salonu IFA 2018 pod motom „novo razmišljanje – redefiniranje hlajenja“. S svojimi gigantskimi dimenzijami (213,40 cm) Monolith predstavlja začetek nove ere v svetu hlajenja in zamrzovanja. Na primer hladilniki (širine 61 ali 76 cm) se lahko po potrebi kombinirajo z enim od dveh zamrzovalnikov (širine 46 ali 61 cm). Poleg tega pa je to „hladilno čudo“ opemljeno z veliki predali tako v hladilniku kot tudi v zamrzovalniku.

Vrhunec nove linije Monolith je zagotovo njihov design. Visokokvalitetni materiali kot so nerjaveča pločevina in aluminij v notranjosti, kot tudi integracija kuhinjskih plošč na vratih ( za designerske kuhinje), dela Monolith srce kuhinje.

Dolgotrajna svežina

Liebherr je predstavil novo rešitev BioFresh za vsako kuhinjo.

Na sejmu je Liebherr predstavil modele BioFresh za shranjevanje živil na temperaturi ravno nad 0 ° C, kot tudi za hrambo morskih sadežev, za katere je priporočljiva temperatura shranjevanja -2° C. To zagotavlja, da se rast bakterij zmajšuje za 50%, čas shranjevanja pa se podaljša za od 30 do 100%, odvisno od vrste ribe. V kombinaciji z zamrzovalnim predelom in predelom za zamrzovanje kot tudi 3 predali BioFresh cone pa je Liebherr proizvedel aparat za vse, ki želijo veliko prostora za hlajenje in zamzovanje tudi ob večjih nakupovalnih težnjah.

Individualna rešitev

Na tem področju je Liebherr predstavil kombinirane hladilnike in zamrzovalnike na sejmu IFA 2018. Aparati se lahko sestavljajo po željah uporabnika, ki si lahko sestavi svoj center svežine z različnimi klimatskimi conami. Odvisno od velikosti kuhinje obstajajo vsemogoče kombinacije. Modularni SBS aparati omogočajo ustvarjanje kreativne kuhinje in se lahko kombinirajo eni z drugim. Na IFA sejmu je Liebherr predstvil sedem možnosti sestavitve individualnega centra svežine.

 

Prilagoditveni proizvodi so popolnoma v trendu. Pod motom „Novo razmišljanje“ za vaš življenski stil Liebherr ponuja edinstveno priliko za dizajniranje hladilnika čisto tako, kot ste se zamislili z „MyStylom“. Aparate lahko designirate on-line s pomočjo konfiguratorja. Lahko izbirate med mnogoštevilnimi barvami in vzorci. Širok izbor barvne osvetlitve in poličk v notranjosti kot tudi izbira vrat pa vam „MyStyle“ zagotavlja izvedbo atraktivnega elementa v prostor.

Edinstveni design znamke Liebherr

Najnovejši aparati iz serije „PaintingArt“ kombinirajo umetnost z užitki. Premium izgled z abstraktno površino nudi prostor ogledovalcu za inspiracije in ideje. Aparati „PaintingArt“ ne samo, da impresionirajo s pogledom navzven, ampak tudi znoraj, zahvaljujoč energiji učinkovitosti A+++, NoFrost tehnologiji ter DuoCooling tokokrogoma hlajenja pa je Liebherr prikazal tudi tri nove barve ColorLine, Neon Orange, Kiwi Green in Frozen Blue, kot tudi kombinacijo hladilnika iz nerjaveče pločevine.

 

Politika kolačića

Gemmabd.si uporablja piškotke (engl. cookies). Za nadaljevanje potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Odkrijte več